Följ Silly Seasons sista skälvande timmar här

FOTBOLL

Allsvenskans transferfönster stänger i natt – Sportbladets Jonatan Fast rapporterar om klara övergångar och vilda rykten

Mikkel Jensens chockflytt från Hammarby. Rasmus Elms alla valmöjligheter. Topplagens sista potentiella guldvärvningar. Här följer du de sista skälvande timmarna på allsvenskans transferfönster!

20.23: Kalmar FF lånar ut nordirländaren Daryl Smylie till superettaklubben Jönköpings Södra för att få mer speltid.

– Vi ser det här som en bra möjlighet för Daryls utveckling när han nu får chansen att spela 90-minuters tävlingsmatcher på elitnivå, säger KFF:s klubbchef Svante Samuelsson till klubbens hemsida.

20.21: Gais har det tungt i botten av allsvenskan. Nu lånar laget anfallare Tobias Holmqvist från Helsingborg. Lånet löper säsongen ut.

– Vi hade ett antal andra namn att jobba med men vi valde Tobias. Vi vet vad vi får och han är också bekant med Gais, säger Tony Persson, fotbollsansvarig i Gais, till klubbens hemsida.

20.17: Djurgården har sedan tidigare gjort klart med Dan Burlin från Skellefteå. Man gör allt för att stärka laget inför avslutningen av allsvenskan och inför ett eventuellt kval.

20.15: Djurgården slåss för sin allsvenska existens. I dag gjorde man klart med argentinaren Leandro Ortiz. Han är fostrad i storlaget River Plate och kommer få en offensiv roll i Djurgården. Kanske är han spelklar till derbyt mot bajen 9 augusti?

20.13: Tidigare i dag blev det ju klart att Hammarbys lagkapten Mikkel Jensen lämnar Bajen och drar till BP. Det spär automatiskt på spekulationerna om att Ajax Kennedy Bakircioglu är på väg tillbaka till Södermalm. Vi får väl se!

20.09: AIK:s sportchef Björn Wesström har haft ett par arbetssamma dagar, och kvällen lär inte bli lugnare. Flera tidningar rapporterar om en bytesaffär mellan AIK och Helsingborg där målvakten Daniel Andersson skulle bytas mot mittfältaren Pierre Bengtsson. Affären avbröts enligt Expressen i sista stund. Vi får se om det stannar där eller...

20.08: Enligt uppgifter till Sportbladet är Gefle ute efter en vitrysk U21-spelare som spelade EM nu i sommar. Vi har inte lyckats luska fram namnet men återkommer i ärendet...

ARTIKELN HANDLAR OM