Maldini om Zlatan: ”Avsikt att fortsätta”

Publicerad 2022-05-27

Trots en färsk scudetto och spel utan korsband i ett halvår ser Zlatan Ibrahimovic ut att fortsätta karriären nästa säsong.

Det tror åtminstone Milans sportchef Paolo Maldini.

– Av det jag har förstått har han för avsikt att fortsätta, säger Maldini till Gazzetta dello Sport.

Följ ämnen i artikeln

Knappt har segerfirandet efter den minst sagt efterlängtade scudetton lagt sig i Milano innan planeringen kring nästa år är påbörjad.

Sportchefen Paolo Maldini kommer onekligen ha en hel del att göra i sommar, däribland en diskussion om och med Zlatan Ibrahimovic om en fortsättning i klubben som spelare.

Tidigare i veckan genomförde Ibrahimovic ett ingrepp i knät som kommer hålla honom borta från spel i minst ett halvår, vilket han själv kommenterade på Instagram.

Maldini: ”Ser inga problem i att komma överens”

"Under de senaste sex månaderna har jag spelat utan korsband i mitt vänstra knä […] Tagit mer än 20 injektioner på sex månader. Tömt knät en gång i veckan i ett halvår. Smärtstillande medicin i sex månader. Knappt kunnat sova i sex månader på grund av smärtan. Aldrig lidit så mycket på och vid sidan av planen”, skrev han bland annat.

Nu redogör Paolo Maldini för sin och klubbens syn på framtiden i Gazzetta dello Sport.

– Vi kommer att höras. Jag ser inga problem i att komma överens. Att spela så här är inte det han vill, men vi får se vad som händer de kommande veckorna. Av det jag har förstått har han för avsikt att fortsätta, säger han till tidningen.

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.