Avslöjar: Selmani på väg bort - Tankovic på väg in

Hammarby vill förstärka med Muamer Tankovic – och jobbar just nu på att värva tillbaka anfallaren, enligt Sportbladets uppgifter.

Samtidigt är Astrit Selmani på väg bort och klubbar som Hapoel Beer Sheva och belgiska Leuven är på jakt efter spelaren.

Hammarby har haft ett hektiskt transferfönster i sommar. Sedan tidigare har klubben värvat in David Concha från CD Badajoz och nu senast också Pavle Vagic från norska Rosenborg.

Kan värva in stjärnan

Sedan tidigare har Sportbladet avslöjat att Degerfors Abdelrahman Saidi är klar för klubben och väntas presenteras på måndag eller på tisdag.

Men Hammarby är inte nöjda där. De har jobbat på att ta in en offensiv förstärkning under en längre tid och nu står det klart att Bajen går för Muamer Tankovic, som just nu spelar i AEK Aten.

Men han väntas bryta kontraktet inom kort där parterna förhandlar om att bryta och han är fri att lämna Aten.

Ser ut att sälja Selmani

Samtidigt pågår en dialog med Hammarby om en återkomst och parterna för samtal i positiv anda. Inget är klart eller påskrivet men en dialog pågår.

Hammarby har även ett par spelare som är påväg bort där bland annat Björn Paulsen är nära Odense och där Astrit Selmani också är på väg att lämna Hammarby.

Där har israeliska Hapoel Beer Sheva visat konkret intresse och även belgiska Leuven har varit i kontakt med Bajen gällande spelaren, enligt Sportbladets uppgifter.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.