Fotboll

”Han var en sopa – och förfärlig”

Av: 

Emil Eiman Roslund

FOTBOLL

Angel Di Marias fru kallade Manchester för skit.

Nu slår Gary Neville tillbaka mot hennes man.

– Han var en sopa, säger förre Manchester United-backen.

Nyligen uttalade sig Jorgelina Cardoso, hustru till Paris Saint-Germains Angel Di Maria, om att hon bad sin man att inte flytta till Manchester 2014, och att hon avskyr staden.

– Jag gillade ingenting där. Människorna var spinkiga och konstiga. När jag gick på gatan visste jag inte om de skulle döda mig eller inte. Och maten var vidrig, säger Jorgelina Cardoso.

Sejouren i Manchester varade bara i ett år då Di Maria inte uträttade det Manchester United hoppats på. De köpte honom för 793 miljoner kronor från Real Madrid och på 27 ligamatcher stod han bara för tre mål, visserligen elva assist. Men efter en säsong såldes han till PSG.

”Kommer alltid försvara”

Efter Cardosos sågning av Manchester hämnas nu Uniteds tidigare försvarare Gary Neville, som numera är expert för brittiska Sky Sports.

– Jag förstår inte vad hon menar, jag kommer alltid att försvara min stad. Vi hör ibland talas om historier där en spelare har varit en sopa, precis som Di Maria var i Manchester United. Han var förfärlig, säger Gary Neville och fortsätter.

– Jag hade stora förväntningar på honom, och tyckte att vi hade värvat en stjärna. Men från första dagen han anlände brydde han sig inte.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa helgens toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Lista: Manchester Uniteds tio sämsta värvningar på 2000-talet

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Fotboll

Manchester United

Gary Neville

Angel Di Maria