Stockholm Internazionale tog rättvis seger mot Österåker

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Stockholm Internazionale startade bra i matchen mot Österåker på bortaplan på måndagen. Och 2–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4–1 i matchen i division 2 norra Svealand i fotboll.

– Det känns lite snopet. Vi tycker att vi gör en bra prestation spelmässigt men FC Stockholm var vassare i avsluten. Under första halvan av andra halvlek såg det ut som att det skulle kunna finnas en chans att hämta upp 0–2-underläget men vi mäktade inte med mer än ett mål framåt samtidigt som FC Stockholm tog vara på sina lägen, tyckte Österåkers sportchef Daniel Kjernholm, efter matchen.

Stockholm Internazionales sportchef Stefan Elfver tyckte så här om matchen:

– Vi mötte ett bra lag som stod upp tufft, vi behöll lugnet trots en premiär och försökte spela vårt spel. Fina mål och en bra insats överlag, vi har några nivåer till att visa upp. Jobb väntar framöver.

Stockholm Internazionales målskyttar var Johan Edeland, Mårten Nordbeck, Stefan Ostojic och Joel Rajalakso, medan Lukas Sunesson gjorde målet för Österåker.

Lördag 27 juni spelar Österåker borta mot Fagersta Södra 16.00 och Stockholm Internazionale mot Gamla Upsala hemma 14.00 på Kristinebergs IP.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN