Legendaren rasar efter videon

Laurent Koscielny pikade Arsenal i sin presentationsvideo med Bordeaux.

Det har inte landat väl hos Ian Wright.

”Du borde skämmas”, skriver Arsenal-legendaren på Twitter.

Arsenal och Laurent Koscielny har gått skilda vägar.

Efter att ha vägrat åka med laget på försäsongsturné stod det klart att 33-åringen istället flyttar till Frankrike och Ligue 1-klubben Bordeaux.

Enligt flera internationella medier var Koscielny så ”desperat” att lämna klubben att han gick med på att tjäna betydligt mindre i franska klubben.

”Fick vad du ville”

Under gårdagen kom officiella bekräftelsen att mittbacken är klar för Bordeaux.

Ett par timmar senare publicerade klubben en video på Twitter där Laurent Koscielny har en Arsenaltröja på sig. Sedan tar han av sig den och under gömmer sig en ny matchtröja – nämligen Bordeaux.

Klippet, som är mindre än sju sekunder, har fått starka reaktioner och över fyra miljoner visningar. Londonklubbens supportrar menar att det är respektlöst och att mittbacken borde ha agerat bättre.

De får medhåll av forne Arsenal-spelaren Ian Wright.

”Det där gör ont, det är respektlöst. Du borde skämmas efter att att ha lämnat klubben på det sättet du gjorde efter nio år. Du fick vad du ville men du vill fortfarande provocera. Jag hoppas att det är värt det i det långa loppet”, skriver legendaren på Twitter.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.