Citys nya mål – Brasiliens lagkapten

avMarcus Leifby

FOTBOLL

Har skickat representanter för att förhandla med Lucio

Manchester City fick nobben av Chelsea-kaptenen John Terry.

Genast började jakten på en annan.

Brassarnas Lucio, till vardags i Bayern München.

Foto: DYLAN MARTINEZ
På väg till City? Manchester City fortsätter sin jakt på en mittback och har nu ställt in siktet på Brasiliens lagkapten Lucio.

Nyrika Manchester City lever rövare på transfermarknaden och har redan gjort två tunga värvningar – mittfältaren Gareth Barry från Aston Villa och anfallaren Roque Santa Cruz från Blackburn.

Nu letar klubben febrilt efter en central försvarare och har i dagarna lagt bud på Chelseas lagkapten John Terry – ett bud som verkar gå i stöpet om vi ska tro nye tränaren Carlo Ancelotti.

Enligt Sky Sports har City nu tagit upp jakten på Brasiliens lagkapten Lucio, 31, som till vardags spelar i Bayern München.

För bara någon vecka sedan avgjorde han finalen mot USA i Confederation Cup och enligt Sky så har Manchester City skickat representanter till Tyskland för att försöka ta affären i hamn.

Bayern Münchens nye tränare, holländaren Louis van Gaal, har tidigare sagt att han inte vill släppa Lucio men brassen själv ska ha uttryckt önskemål om att lämna Bayern och Allianz Arena eftersom han inte är säker på att ta en given plats i laget.

Lucio har spelat i Bayern München sedan 2004.

Han värvades från Bayer Leverkusen.

ARTIKELN HANDLAR OM