Lämnat England – efter City-förhöret

FOTBOLL

Nu kan Tevez gå miste om 400 miljoner

Carlos Tevez skickas hem till Argentina efter förhöret med Manchester City.

Inom 48 timmar väntas klubben meddela 27-åringen om hans kontrakt rivs eller inte, skriver The Mirror.

Ett avtal värt ytterligare omkring 400 miljoner kronor.

Carlos Tevez och hans agent Kia Joorabchian var i går kallade till ett förhör hos Manchester City. Duon fick reda på platsen bara 90 minuter innan mötet – för att undvika att pressen skulle få nys om lokalen.

En timme långt förhör

I en timme grillades sedan argentinaren av Citys representanter där han fick ge sin version av vad som egentligen hände på bänken under Champions League-matchen mot Bayern München. Tevez vägrade då att byta om och hoppa in när managern Roberto Mancini kallade.

Enligt 27-åringen var allting ett missförstånd men det är i dagsläget oklart om City accepterat den förklaringen. Även Mancini, liksom fler av Tevez lagkamrater, har även de förhörts.

Lämnat England

Efter mötet har Tevez nu åkt hem till Argentina, skriver The Mirror, då han inte är välkommen på Citys träningsanläggningen under sin två veckor långa avstängning. Från Sydamerika väntas nu stjärnan få reda på sitt framtida öde inom 48 timmar.

Manchester City har rätt att bryta Tevez kontrakt med hänvisning till att han misskött sig grovt. Det skulle innebära att Tevez går miste om omkring 400 miljoner kronor i lön som återstår på det tre år långa avtalet.

ARTIKELN HANDLAR OM