Beskedet: Zlatan spelklar imorgon

Av: Johanna Frändén

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Missade träning i går – är med imorgon

Har varit krasslig den senaste tiden.
Har varit krasslig den senaste tiden.

PARIS. Zlatan Ibrahimovic har hämtat sig från fredagens sjukdom som hindrade honom från träning. 
– Han är spelklar till matchen i morgon, säger PSG:s tränare Carlo Ancelotti.

Paris Saint-Germain är bara fyra poäng bort från den hett efterlängtade ligatiteln som klubben väntat på i nitton år. I morgon söndag reser man till Annecy för att möta Evian, som nyligen slog ut PSG ur franska cupen.
Zlatan Ibrahimovic missade fredagens träning på grund av sjukdom men var i dag tillbaka på träningsanläggningen Camp des loges utanför Paris.
– Han hade en liten grej i går, men han har hämtat sig och kan spela matchen i morgon, säger Carlo Ancelotti på prresskonferensen dagen före match, som kom att handla mycket om den italienska tränarens framtid.

Förnekar tidningsrykten

I går skrev tidningen Le Parisien att Ancelotti meddelat klubbledningen att han kommer att lämna PSG i sommar, något Ancelotti förnekar.
– Det stämmer inte. Men jag fick ta ett snack med spelarna i går på grund av alla rykten. Jag har sagt att de inte ska lyssna på alla rykten. Jag kommer att sätta mig ner och prata med klubben efter säsongen och fatta ett beslut. Jag kan inte säga till hundra procent att jag blir kvar, men jag har inte pratat med några andra klubbar, säger Carlo Ancelotti.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN