Åtvidabergs FF

Atlético Madrid-spelare till Åtvid

FOTBOLL

Åtvidaberg har värvat den 21-årige fotbollsanfallaren Mario Jelavic från Atlético Madrid. Han har skrivit på för två år.

”Mario Jelavic har trots sin ringa ålder redan varit i storklubbar i Europa. Han är fortfarande en talangfull spelare med goda kvaliteter. Vi har tagit reda på så mycket vi kan och vi tror att det här blir en bra lösning. Vi har sökt en forwardspelare med vissa egenskaper och Mario Jelavic passar väl in i vår bild som en stor (189 cm) och kraftfull forward", skriver ÅFF:s sportgrupp i en kommentar.

Var nära City

Jelavic har spelat för RNK Split, Rijeka, Hajduk Split och Slaven Belupo i hemlandet. Han var på väg till engelska storlaget Manchester City 2013 men fick inte uppehållstillstånd i Storbritannien. Efter en säsong i tyska Bochum kom han i höstas till Atlético Madrid, där Jelavic har tränat med A-laget och spelat matcher med lagen där bakom.

TT

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Åtvidabergs FF

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Åtvidabergs FF