Englands galna kravlista till VM

FOTBOLL

Tar med 600 chokladkakor, skräpmat och wasabikräm

England har en egen sponsor som matleverantör till VM och det är kanske bäst med tanke på landslagets kravlista.

Vi kan nog räkna med att det engelska förbundet får betala extra på flyget till Sydafrika för packningen med bland annat 600 burkar energidryck, lika många chokladkakor och en rejäl laddning sällskapsspel.

Det är brittiska The Sun som kommit över det engelska fotbollslandslagets kravlista inför VM i Sydafrika och det kommer inte att gå någon nöd på fotbollsstjärnorna. Förutom en hel laddning med sällskapsspel att fördriva tiden med har spelarna även tillgång till ett rejält skåp med skräpmat.

Att stjärnorna ska smälla i sig 600 chokladkakor, 500 påsar chips och 600 brukar energidryck mellan matcherna kan låta oroande men en expert på näringslära som The Sun talat med lugnar fansen.

200 paket snabbnudlar

– Lite choklad är helt okej för laget, allt i lagom mängd. De kommer att jobba bort det under träning och i alla matcher de kommer att spela. Det är ingenting att oroa sig för, säger Karen Hardy till tidningen.

Spelarna har även tillgång till ett mindre kök med mat som många nog skulle beskriva som riktigt ungkarlskäk. Förutom ett helt sushiset innehåller det även 200 paket snabbnudlar.

ARTIKELN HANDLAR OM