”Borde åka till mentalsjukhus”

FOTBOLL

Zlatans agent till attack mot Barcelonas manager

Zlatan Ibahimovics agent Mino Raiola går nu till hård attack mot Barcelonas manager Pep Guardiola.

Italienaren säger att han inte förstår managerns beslut att peta Zlatan.

– Om du inte spelar med en spelare efter att ha betalat 75 miljoner euro för honom borde du åka till ett mentalsjukhus, säger Raiola till Com Radio.

Zlatan Ibrahimovic fick spendera delar av vårsäsongen på Barcelonas bänk. Kort efter att ligatiteln var säkrad gjorde klubben dessutom klart med stjärnanfallaren David Villa från Valencia.

”Fått för mycket sol vid poolen”

Ibrahimovics agent Mino Raiola går nu till hård attack mot Barcelonas manager Pep Guardiola.

– Om du inte spelar med en spelare efter att ha betalat 75 miljoner euro för honom borde du åka till ett mentalsjukhus, säger Raiola till Com Radio.

Italienaren säger att Guardiola vilar Zlatan så mycket att att 28-åringen ”drabbats av huvudvärk för att han har fått för mycket sol vid poolen”.

Den frispråkige agenten är känd för mer eller mindre beskrivande liknelser. Den här gången jämför agenten Zlatan och Guardiolas relation med ett äktenskap.

Jämför med ett äktenskap

– Förnyar en kvinna sitt äktenskap varje år eller pratar dem när de vill skiljas? Om du värvar en spelare för 75 miljoner euro pratar du inte varje år utan när du inte vill ha honom längre.

Spanska tidningar skriver i dag att "Ibra" är på väg att lämna Spanien för Premier League. Trots den hårda kritiken mot Guardiola gör Raiola ändå klart att Zlatans framtid fortfarande är i Barcelona.

– Ibras avsikt är att fortsätta i klubben. Vi är verkligen glada för ett fantastiskt år, men han vill vinna alla tre titlar med Barça.

ARTIKELN HANDLAR OM