Capello allt närmare förbundskaptensjobbet

FOTBOLL

Uppgifter i kväll: Bookmakers har slutat tagit emot spel

Foto: Fabio Capello.

Fabio Capello verkar allt närmare jobbet som engelsk förbundskapten.

Beviset?

Engelska bookmakers har slutat ta emot spel...

Det engelska fotbollsförbundet FA bekräftar att de har inlett samtal med Fabio Capello om jobbet som ny engelsk förbundskapten, diskussioner som uppges ha varit ”mycket positiva”.

– Jag kan bekräfta att Brian Barwick och Sir Trevor Brooking har haft samtal med Fabio Capello i London, säger FA-talesmannen Adrian Bevington.

– Jag är mycket glad över att kunna säga att diskussionen varit mycket positiv och utan några problem. Fabio återvände ikväll till Italien, på grund av ett annat åtagande. Det är fullt förståeligt och samtalen fortsätter nu mellan Fabios rådgivare och oss själva.

Efter blixtmötet på Wembley transporterades Capello ut till Heathrow-flygplatsen av FA-personal innan han flög ut ur landet igen.

Den 61-årige coachen seglade upp som jättefavorit till jobbet som Steve McClarens efterträdare efter att José Mourinho i måndags meddelat att han inte längre var intresserad av uppdraget.

Från spelarhåll verkar de första reaktionerna vara positiva.

– Fabio Capello har visat att han kan vinna titlar på alla olika nivåer och skulle vara ett mycket bra val, säger mittfältsstjärnan Frank Lampard.

De nio stora titlarna med AC Milan och Real Madrid imponerar på Chelsea-mittfältaren.

– Han har bevisat att han är en vinnare och med framgång överallt där han har varit. Jag vet ärligt talat inte vem som blir ny förbundskapten men Capello är en personlighet som definitivt skulle vara bra för England.

Samtidigt uppger Sky News nu i kväll att brittiska bookmakers helt slutat att ta emot spel på Capello...

ARTIKELN HANDLAR OM