United-ledningen: ”Kan sälja alla”

avErik Wallskog

Foto: Alastair Grant / TT / NTB Scanpix

José Mourinho och Paul Pogba har till och från sedan januari ryktats vara i luven på varandra.

Enligt The Independent är det bäst för Pogba att rätta in sig i ledet.

Tidningen skriver nämligen att United-ledningen, med Ed Woodward i spetsen, backar portugisen och uttryckt det som ”följ Mourinho eller bli såld”.

Meningsskiljaktigheterna mellan José Mourinho och Paul Pogba ska ha startat under Manchester Uniteds förlust borta mot Tottenham i slutet av januari.

Fransmannen blev utbytt i den 63 minuten och i efterhand kom uppgifter om att stjärnmittfältaren ifrågasatt sin tränares taktiska upplägg.

Skälldes ut

Ryktena tog sedan än mer fart när 24-åringen placerades på bänken i följande match mot Huddersfield. När United sedan överraskande förlorade mot Newcastle i mitten av februari kom nya uppgifter i brittisk press om att portugisen skällt ut Pogba.

– Det är en stor lögn att vår relation inte är bra, en stor lögn att vi inte kommunicerar, en stor lögn att vi inte kommer överens om hans position och hans inblandning i dynamiken i laget, sa portugisen då.

Klargjort situationen

Den senaste tiden har däremot ryktena om bråket svalnat och Pogba har spelat 90 minuter under lagets två senaste Premier League-matcher. Men skulle bråket blossa upp igen bör nog fransmannen passa sig.

The Independent skriver att Uniteds viceordförande Ed Woodward ska stå bakom Mourinho, som nyligen skrev på ett nytt kontrakt till och med 2020.

Woodward ska ha så stort förtroende att han sagt åt alla i spelartruppen att ”följa sin tränares instruktioner eller lämna klubben”.

ARTIKELN HANDLAR OM