Vill ena alla fansen med Touré-ramsan

FOTBOLL

Det är en populär ramsa bland de flesta fans i England.

Nu hoppas man kunna ena supportrarna på Etihad.

En video på Youtube försöker övertyga alla fans att sjunga om bröderna Yaya och Kolo Touré, 32, i stormötet mellan Manchester City och Liverpool.

De ivorianska bröderna har haft framgångsrika karriärer. 30-årige Yaya Touré, Manchester City, har vunnit titlar i bland annat Spanien och England.

Liverpools Kolo Touré har blivit mästare med Arsenal och City.

Stoppade trafiken i Newcastle

Bröderna har en känd ramsa, som är populär bland de flesta supportrarna i England. I oktober stannade trafiken i Newcastle en onsdag efter att studenter och ungdomar sjungit sången om rivalspelarna.

I kväll möts bröderna på Etihad Stadium när Manchester City tar emot Liverpool. Inför stormatchen handlar en hel del om hyllningsramsan till bröderna.

Vill att alla hyllar bröderna

Youtube finns en video som är skapad enbart för att försöka få alla på Etihad Stadium att sjunga ramsan om Yaya och Kolo Touré, de vill ena hela arenan.

– Det blir den första matchen vi spelar mot varandra, säger Yaya till Citys hemsida.

– Liverpool är min största rival nu eftersom det är där han spelar. Jag är väldigt glad för hans skull eftersom han spelar regelbundet och njuter av att spela för Brendan Rodgers, som har gett honom förtroende.

ARTIKELN HANDLAR OM