”Kan inte hoppas på de andra lagen”

J-Södra-anfallaren om dubbla smällen

avJohan Flinck

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYR N

Jönköping tappade ledningen och förlorade.

Samtidigt tog Sundsvall andra raka och ryckte i kvalplatsstriden.

– Vi kan inte sitta och hoppas på de andra lagen, säger Dzenis Kozica.

Jönköpings Södra tog ledningen hemma mot Norrköping efter en snabb, fin omställning i den 32:a minuten genom Dzenis Kozica.

Men på tilläggstid i första halvlek kvitterade gästerna och i början av andra halvlek tog Norrköping ledningen med 2–1.

J-Södra hade två ypperliga lägen att kvittera i den 67.e respektive 68:e minuten. Först kom Kozica fri med David Mitov Nilsson i Norrköpingsmålet men rullade bollen tätt utanför. Sedan gjorde Mitov Nilsson en rewflexparad på Arni Vilhjalmssons närskott på ett inlägg.

– Den var millimetrar från att gå in. 2–2 där och det hade blivit en helt annan match, säger en deppig Kozica efter matchen.

Sundsvall ryckte

J-Södra var nöjd med prestationen men inte resultatet.

– Vi gjorde en jättebra match men tyvärr räckte det inte till tre poäng. Vi skapade de bästa lägena men det är resultatet som räknas, säger anfallaren.

Kozica & Co drabbades av en dubbel smäll på söndagen för samtidigt som man tappade ledningen och förlorade mot Norrköping tog Sundsvall sin andra raka seger efter att vunnit med 1–0 borta mot Sirius.

I kampen om att slippa kval drog Sundsvall därmed ifrån J-Södra, som bara vunnit en match i allsvenskan sedan början på maj, med tre poäng.

– Vi kan inte sitta och hoppas på de andra lagen utan ska fokusera på vårt. Det är vi som ska ta poängen, säger Kozica.

ARTIKELN HANDLAR OM