Bilden som visar hur stor Zlatan är

Nej, det där är inte en galen supporter...

Foto: BT SPORT2
Rostovs avbytarbänk och ledaren som tog selfie med Zlatan.
FOTBOLL

Två bilder visade kanske mer än något annat styrkeskillnaden mellan Manchester United och Rostov efter torsdagens Europa League-möte.

Den ena visade Rostovs bänk med bara fyra avbytare.

Den andra hur en ledare från den ryska bänken efter förlusten sprang in på planen – för att få en selfie med Zlatan Ibrahimovic.

FK Rostov var rejält nederlagstippat inför Europa League-mötet med Manchester United men kom absolut undan med mer än äran i behåll. Efter 1-1 på hemmaplan slutade klubbens Europa-äventyr med en snöplig 0-1-förlust i torsdagens retur på Old Trafford.

Detta trots att det ryska laget kom till matchen med endast fyra (!) avbytare. Klubben hade bara registrerat 19 spelare för turneringen och anlände därför till England med tre utespelare och en målvakt som alternativ på bänken.

Tog en selfie med Zlatan

När slutsignalen ljöd närmare sig sedan vad som såg ut att vara en supporter Uniteds anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic. Svensken såg först tveksam ut men ställde sedan upp på en selfie tillsammans med mannen.

Men det var alltså ingen supporter utan en person från Rostovs sportsliga organisation som stormade in på planen för att föreviga mötet med svensken.

ARTIKELN HANDLAR OM