Tre mål av Nannskog - men trött på publiken

”Håll truten – ni förstör bara för oss”

FOTBOLL

LANDSKRONA

Daniel Nannskog frälser den frustrerade hemmapubliken med tre mål mot Brage men sen ger han åskådarna en rejäl känga:

- Håll truten. Ni förstör bara för oss.

Landskrona hänger trots massor av skadeproblem med i superettans topp fyra poäng efter toppduon Kalmar och Mjällby. Det räcker inte för att blidka den krävande hemmapubliken.

Under matchen mot Brage haglade glåporden från läktarna och värsta mobbningsoffret blev 22-årige mittfältaren Magnus Kjellsson som slog bort en del passningar, men som nickade i stolpen en gång och som mot slutet tvingade fram den straff som resulterade i slutresultatet 3-1.

"Publiken förstår inte"

- Publiken vill säkert bara att det ska gå bra för oss men dom förstår inte hur hårt en spelare tar det. Jag har inga problem eftersom jag vet när jag varit dålig, säger Daniel Nannskog, 27, som har rutinen från spel i en rad elitklubbar att falla tillbaka på.

Med tanke på att Landskrona tvingats att byta lag i så gott som varje match är fjärdeplatsen ett styrkebesked.

- Man brukar ofta skylla på skador och sjukdomar men egentligen har vi haft en katastrofsäsong. Det är svårt att ständigt spela med nya lagkamrater. Man vet inte hur de springer i alla situationer, säger Daniel Nannskog.

"Sluta med juniorfotbollen"

Som är kritisk till hur Landskrona spelat hittills och då ger han sig bland andra på de 17-åriga supertalangerna Alexander Farnerud och Johan Andersson.

- Dom är fantastiskt duktiga men nu får det vara slut på juniorfotbollen. En tunnel eller en klackspark är inget värd om den inte leder till något. Vi måste sluta plottra och spela rakare och tuffare.

Stefan Alfelt

ARTIKELN HANDLAR OM