Selakovic gjorde första ligamålet - tack vare Allbäck

FOTBOLL

Första målet.

I första hela matchen för Stefan Selakovic i Heereenven.

- Ett av mina roligaste mål i karriären, säger han.

Foto: PETER WIDING
Selakovic - målskytt i Holland.

Det var inte ett av det vackraste målet man har sett. Stefan Selakovic fick bollen efter en löpning från mittfältet, tog sig in i straffområdet och fick en halvträff. Bollen rullade ändå in, och sällan har man sett en gladare Stefan Selakovic.

- Jag sprang ut till vår klack som satt snett bakom målet. Var jäkligt glad och det var allmän glädje, viktigt att få göra mål och under hela den andra halvleken kände jag att självförtroendet växte, säger Stefan.

Marcus Allbäck, som gjorde det första målet, var den som snackade igång "Sella". I halvtidsvilan hängde han med huvudet över en missad målchans i den första halvleken.

Domaren blåste igång andra halvlek. 39 sekunder senare gjorde Sella sitt första mål för Heerenveen i 2-0-matchen mot AZ Alkmaar.

-- Nu ska jag försöka övertyga Tommy och Lasse på träningarna i Grekland. Skulle vara roligt att spela från start, säger han.

Stefan Selakovic har fullt upp i sitt nya liv. Snart flyttar han och Madeleine in i ett hus i samma område som Marcus Allbäck.

Fredrik Larsson