...här gör Rehn comeback på scen

Djurgårds-
spelarna stal showen - igen: Vi vann ju SM-guld, så varför inte

1 av 2 | Foto: ULF HÖJER
KOPIORNA - OCH ORIGINALEN Djurgårdens egna "Backstreet Boys" - med Andreas Isaksson, Mikael Dorsin, Kim Källström, Stefan Rehn och Johan Elmander - drog ned kvällens kanske största applåder när de gjorde entré som pojkband på Cirkus scen. Och det är ju klart, 2002 har ju gått som en dans för de dubbla mästarna...
FOTBOLL

De kom, de sågs och de stal showen. Igen.

Djurgårdsspelarnas entré på scen som pojkband drog hem stora applåder på Fotbollsgalan på Cirkus.

- Man vågar väl inte gå ut på stan på ett tag men den smällen får man ta, säger frontfiguren Stefan Rehn.

Andreas Isaksson, Mikael Dorsin, Kim Källström och Johan Elmander skulle lätt kunna tas för pojkbandsmedlemmar om det inte var för deras sångröster.

De är unga, bär moderätta kläder och har coola frisyrer. Man kan också tänka sig att de har krossat ett och annat flickhjärta också.

Men Stefan Rehn...

Rehn som Travolta

Sundbybergs stolthet med uppvikta jeans och en brun skinnjacka får en att tänka mer på filmen Grease än på pojkband men hans två vänsterfötterna krossar snabbt all likhet med den dansante John Travolta.

Fast det var ju det som var meningen. Djurgårdens fotbollslag stal showen som vanligt igår på Fotbollsgalan och Stefan Rehn stod på scen igen. En sista gång.

- Vi var tveksamma till att ställa upp men vi vann ju SM-guld, så varför inte? Det var ju en kul grej, fast man vågar väl inte gå ut på stan på ett tag men den smällen får man ta, säger Rehn.

De fem järnkaminerna stegade ut på scen till Backstreet Boys "Everybody" och möttes av publikens jubel. De körde en dansrutin innan resten av laget, iklädda matchtröjor, och tränarna gjorde dem sällskap.

- De frågade oss andra först och vi sa nej. Men så frågade de Stefan som sa ja och då ångrade vi oss. Man måste ju bjussa lite på sig själv ibland, säger Johan Elmander.

Sista natten

36-årige Rehn dansade hem både SM-guld och cupguld under sin sista säsong som aktiv. Efter två veckors firande var gårdagens partaj den sista natten med gänget som spelare.

- Vemodet kommer säkert sen men just nu känns det bra. Och i veckan ska vi bestämma hur min framtid i klubben ska se ut, säger Rehn.

Med SM-bucklan i högsta hugg valsade Blåränderna ut från galan på Cirkus till Stureplans och Tomas Brolins krog Undici.

Johanna Garå

ARTIKELN HANDLAR OM