ÄLSKA FOTBOLL

Succén går vidare – nu tar vi avstamp mot VM

1 av 3 | Foto: bildbyrån
Förebild Markus Rosenberg och det svenska laget spelar i dag mot Irland.
FOTBOLL

Guldfesten efter succén i Turin är över, men den blågula yran lever.

Nu tar vi sikte på Fotbolls VM.

Nu tar vi sikte på VM-finalen i Berlin den 9 juli.

Jo, i eftersvallet av guldfrossan i Italien hoppas vi på att sportåret 2006 ska fortsätta att överträffa våra vildaste fantasier. Sportbladet tar därför redan nu greppet på VM. På plats med landslaget i Irland.

Dessutom:

Tillsammans med fotbollen - förbundet och elitklubbarna - startade vi under förra året stiftelsen "Älska fotboll", för att stärka de goda krafterna inom fotbollen och motverka hatkulturen. Kampanjen blev en enorm succé, armbandet som såldes till förmån för stiftelsen genererade inte mindre än två miljoner kronor tillbaka till fotbollen. Ett flertal stora stipendier delades ut under fjolåret.

Men det räcker inte.

Till stiftelse

Nu startar stiftelsen "Älska fotboll" årets kampanj, ett blågult armband med devisen "Heja Sverige". Vad känns väl mer rätt en dag som denna.

Pengarna som kommer in via försäljningen går självklart direkt till stiftelsen och kommer fotbollen till nytta via stipendier till de goda krafterna.

Bäst bevakning

Som en av stiftelsens grundare ställer sig Sportbladet bakom uppropet, jo, vi erkänner, vi håller på blågult vi också. Allt annat vore hyckleri.

Men det hindrar oss inte från att ge dig den bästa och tuffaste bevakningen av landslaget. De bästa analyserna och nyheterna från landets bästa fotbollsjournalister: Robert Laul, Simon Bank, Lasse Sandlin, Stefan Alfelt, Erik Niva och Michael Wagner.

Igår: OS-tidningen, i dag VM-tidningen.

Det går fort, inte bara i ishockey...

Heja Sverige!

Ronny Olovsson, Sportchef

ARTIKELN HANDLAR OM