Här lurar han TV-bolaget

Norsk fotbollspelare arrangerade husattack

Foto: VG
FOTBOLL

Norska TV-kanalen TV2 publicerade uppgifter om att Fredrikstadspelaren Raymond Kvisvik inte längre var önskvärd av klubbens fans.

Då såg Kvisvik rött och gillrade tillsammans med fansen en fälla som TV2 gick rakt i.

Framför TV-kamerorna bankade fansen sönder Kvisviks hus men spelaren hade själv arrangerat ”husattacken”.

– Vi var flera som hade det gott i kväll. Det var menat som tack för senast, säger Kvisvik till VG.

TV2 hittade uppgifter i ett forum på en supportersida om att Fredrikstads fans inte alls var nöjda med mittfältaren och att de ville att klubben skulle göra sig av med honom.

– När TV2 sjönk så lågt att de skrev om det ville vi visa hur lätt det är att lura folk. Det var baserat på ett inlägg i ett forum. Det säger väl det mesta, säger Kvisvik.

Huset som fansen attackerade var en gåva från fansen när mittfältaren kom till klubben förra året och det användes nu för att lura TV2.

Tack för senast”

– Vi drog lite i sånt som satt löst och slängde ner murbruk för att visa att vi menar allvar, sa en supporter till intet ont anande TV2.

När TV2 visade klippet under onsdagskvällen satt Kvisvik med ett brett leende i sitt ”attackerade” hus och passade även på att skicka en stor blomsterbukett med texten ”Tack för senast. Det är inte första april, men snart sista”, till TV2.

TV2 var inte alls speciellt roat av tilltaget.

– Vi har sett Kvisvik underhålla på hög nivå tidigare men han borde hålla sig till fotbollsplanen och inte utanför, säger Håvard Myklebust, redaktionschef, till VG.

Daniel Lagerqvist