Sportbladets läsare är eniga - Vi vill ha Svennis

87 procent vill ha ”Svennis” som ny förbundskapten

FOTBOLL

87 procent av läsarna på sportbladet.se vill ha Sven-Göran Eriksson som förbundskapten för svenska herrlandslaget i fotboll.

Enligt en omröstning som sportbladet.se har haft under förmiddagen vill nästan 35 000 av de 39 000 röstande att Svennis ska leda landslaget.

Sportbladet avslöjar i dag att Sven-Göran Eriksson enligt vännen och kollegan Tord Grip ska vara intresserad att ta över svenska herrlandslaget i fotboll.

87 procent av de som har röstat i frågan ”Vill DU att Svennis tar över svenska fotbollslandslaget?” vill att Svennis tar över.

Många vill att han ska ta över omedelbart.

Så tycker läsarna:

”In med Sven så fort det bara går, Lagerbäck har aldrig vunnit en utslagningsmatch i något stort mästerskap... Du kan försöka Lagerbäck, men du får aldrig tillbaka Zlatan i ditt landslag, Skyll dig själv. Om Lagerbäck tar landlaget till EM så ska han få chansen att leda det där, men missar han det, så hoppas jag han själv avgår.”

Av: KTL

”Han kan ju fotboll, till skillnad från den andre tönten som totalhavererar gång på gång. Nej, plocka hem Svennis.

Vi har inga idiotblasker som gör allt för att sätta dit folk som kämpar för vårt land, i alla fall så vet dem var gränsen går.”

Av: Barabluff

”Jag är helt övertygad om att Svennis med sitt Värmlänska jordnära lugn kombinerat med kunskap och vana av stora uppblåsta divor, kan få den Svenska modellen att ändras en smula och förbättra den till något bättre.”

Av: Deepcee

”Tror Svennis skulle skapa en mer seriös syn på svensk fotboll och tagga spelarna. Zlatan och grabbarna skulle komma tillbaka till landslaget direkt om Svennis tog över. Just nu så har inte landslagsledningen förtroendet eller respekten hos spelarna, därför presteras det så dåligt.”

Av: Juhani

”Snälla ta över redan idag om det nu skulle vara möjligt. Skulle vara underbart att se Svennis ta över så snart som möjligt, så någon kan fixa vårt sarjade landslag. Ser inte ut som grabbarna har skoj längre.”

Av: Alexa88a

”Låt Svennis ta över Landslaget innan 2008. Han är den som kan få våra landslagsstjärnor att komma tillbaka. Låt Lagerbäck gå så fort det bara går. Lagerbäck borde förstå att det är hans eget fel att det inte finns någon spelglädje kvar i laget.”

Av: btobbe

”För min del kan han dra! visst är han en bra tränare, men i mina ögon duger helt plötsligt Sverige att träna när det inte dyker upp nåt annat.

Ett hån mot andra tränare som stått troget upp för Sverige och landslag och flertalet som också fått tagit oförtjänt skit för att dom "ställde" upp...”

Av: puskasfck

”Gärna Svennis...

Om han bara håller sig borta från den till Italien exporterade bortskämda superfjanten! Ge honom 5 års karenstid så kan vi eventuellt ompröva hans möjligheter!”

Av: Flatpitch

”Den mannen har ingenting att tillföra svensk landslag. Lägg ner”

Av: valpa