Tårarna forsade ner

Ordföranden skällde på spelarna – åkte ut

FOTBOLL

Spelarna tröttnade på att bli utskällda. Och kastade ut sin egen ordförande ur omklädningsrummet. Förre skandalomsusade fotbollsagenten Anders Carlssons tid i division 1-klubben Västerås SK kan vara över.

Anders Carlsson.

– Tårarna forsade ner, så besviken var jag. Det är möjligt att jag inte var i bästa balans för att ta snacket, säger Carlsson till VLT.

För några år sedan gjorde sig Anders Carlsson ett namn som hårdkokt fotbollsagent. Han företrädde bland andra Zlatan Ibrahimovic. Numera för han en något mer undanskymd tillvaro som ordförande i division 1-klubben Västerås SK. Carlsson har klarat sig undan blåsvädret – tills nu. I söndags, efter att VSK förlorat mot bottenlaget Ersboda med 4–3, stormade Carlsson in i omklädningsrummet för att ge spelarna en ordentlig utskällning. Då fick laget, med lagkaptenen Johan Svensson i spetsen, nog och kastade ut Carlsson från omklädningsrummet.

”Han var rasande”

– Man får välja sina tillfällen. Han var rasande och ville sluta efter en förlust, säger Svensson till VLT.

Anders Carlsson anklagar i VLT klubbens spelare för bristande inställning.

– Bullshit, menar Svensson.

Anders Carlsson:

– Jag är klubbens högste ledare och har rätt att säga vad jag tycker om lagets insats. Spelarna var brutalt dåliga. Men jag upplevde inte att jag skällde.

Västerås SK har styrelsemöte i morgon. Då ska Carlsson meddela huruvida han avgår som ordförande eller inte.