Chelsea vill ha Ancelotti

”Jag stannar i Milan”

Foto: Koji Sasahara
FOTBOLL

Chelsea ger inte upp. De vill ha Carlo Ancelotti som manager och enligt Sky Sports förs nu förhandlingar med Ancelottis rådgivare.

– Jag stannar i Milan, säger dock Ancelotti.

Milan har haft en usel säsong. De åkte ur Champions League i åttondelsfinalen mot Arsenal och slutade bara femma i Serie A. Ändå vill klubben behålla sin tränare Carlo Ancelotti. Därför har de sagt nej till Chelseas förfrågan att få inleda samtal med Ancelotti.

Söker ersättare till Grant

Det tycks dock inte stoppa Chelsea. Enligt Sky Sports har klubben börjat föra samtal med italienarens rådgivare för att diskutera en eventuell flytt till London och Stamford Bridge. Chelsea söker efter en ersättare till Avram Grant.

Sven-Göran Eriksson, Frank Rijkaard, Guus Hiddink, Luiz Felipe Scolari och Roberto Mancini har alla kopplats samman med jobbet, men Chelsea tycks ha ställt in siktet på Ancelotti.

”Jag stannar i Milan”

Milan-managern svarade på frågor om Chelsea utanför klubbens träningsanläggning senare på tisdagen och han dementerar att en flytt till England är på gång.

– Det har inte funnits någon kontakt med Roman Abramovitjs klubb. Jag stannar i Milan. Det är 150 procent säkert, säger han.

Blackburn överens med City

Apropå Sven-Göran Eriksson så kommer Manchester City allt närmare en lösning med Mark Hughes och allt tyder nu på att den förre Manchester United-stjärnan flyttar från Blackburn till City.

Blackburn har meddelat att de kommit överens med City om en kompensationssumma om det är så att han lämnar klubben.