Agenten: Zlatan ska ingenstans

Zlatans agent Mino Raiola tillbakavisar flyttryktena

FOTBOLL

De återkommande diskussionerna kring Zlatan Ibrahimovics framtid i Inter blossade nyligen upp. Nu gör Zlatans agent Nimo Raiola allt för att få ett slut på spekulationerna.

– Folk pratar om att övertyga "Ibra" att stanna i Inter, men ingen har någonsin sagt att han ska sticka, säger Raiola till Radio Radio.

Foto: scanpix
Zlatans agent Mino Raiola hävdar att snacket kring att Zlatan ska lämna Inter bara är mediaspekulationer.

Spekulationerna tog fart efter att Inter än en gång misslyckades att gå långt i Champions League. De blev utslagna av Manchester United och en arg och besviken Zlatan tvingades möta pressen och svara på frågor om sin framtid.

– Om José Mourinho vill boka in ett möte så har han all rätt att göra det, men jag kan inte se varför det skulle vara nödvändigt, fortsätter Zlatans agent Mino Raiola.

Zlatan har vunnit Serie A flera gånger och är nu på väg att vinna både ligan och skytteligan. Men det han helst vill nå framgång i just nu är megaturneringen Champions League. Och de senaste veckorna har Zlatan placerats i såväl Spanien och England.

– Han blev besviken när de åkte ur Champions League men han sade aldrig att han ville lämna. President Massimo Moratti har rätt, vi fortsätter bara att föda media som fortsätter och fortsätter kring en ickeexisterande story. "Ibra" har en bra relation till både Mourinho och klubben, avslutar Mino Raiola.

ARTIKELN HANDLAR OM