Moratti: Alla har ett pris

”Även Zlatan skulle ha ett pris”

FOTBOLL

Spekulationerna om var Zlatan Ibrahimovic, 27, kommer att spela nästa säsong är i full gång.

I dag uttalade sig Inters president Massimo Moratti, 63, om sin svenska stjärna.

– Alla har ett pris, och om han bestämde sig för att gå så skulle även han ha det, säger Moratti enligt Corriere della Sera.

Spekulationerna om huruvida Zlatan Ibrahimovic kommer att stanna i Inter är i full gång.

Efter att laget slagits ut ur Champions league av Manchester United uttryckte den svenska anfallsstjärnan sin besvikelse – och nu ger sig lnters president Massimo Moratti in i diskussionerna.

– Det går inte att tänka sig Inter utan Ibrahimovic med tanke på den tyngd han har hos fansen. Om det sen skulle hända så går laget vidare, säger Moratti enligt Corriere della Sera.

”Bara arg”

– Kanske går Ibrahimovic till något annat lag och sen vinner vi Champions. Ibland i livet så byter man och sen ångrar man sig. Jag gillar att fortsätta att tänka mig att Ibrahimovic spelar i Inter. Ibra var bara arg efter Manchester, precis som jag, säger Moratti.

– När det gäller honom handlar det bara om ambition. Det är inte så lätt att välja ett lag som säkert kommer att vinna Champions. I vart fall så är det för honom inte en fråga om ekonomi, inte heller om någon aversion mot laget, säger Moratti.

Inters president öppnar samtidigt för att Ibrahimovic kan komma att lämna laget.

– Alla har ett pris, och om han bestämde sig för att gå så skulle även han ha det. Det räcker att man pratar med varandra för att förstå. Vi letar inte efter en köpare till Ibrahimovic, säger Moratti.

”Inter älskar honom”

Inters vd Ernesto Paolillo uttalade sig också om Zlatan Ibrahimovic:

– Om han sa ”vi får se” med hänvisning till framtiden i Inter så får man fråga honom, men han ska veta att Inter älskar honom och att vi alla vill ha honom här. Vi är inte oroade, tvärtom är vi alla övertygade om att vi kommer att ha honom hos oss.

– Ibra och Mourinho är nödvändiga för vår framtid. Jag förstår inte varför – när laget går så bra i ligan – man ska ha andra hypoteser. Vi har sju poängs övertag över ett Juventus som spelar bra: i England skulle man aldrig ifrågasätta tabellettan, säger Paolillo enligt Corriere della Sera.

ARTIKELN HANDLAR OM