Ett ögonblick… Glenn Hysén, 51...

...som gör comeback som kommentator

Foto: Jonas Bilberg
-
FOTBOLL

Detta när Unibet anordnar en tävling där man kan vinna en plats som bisittare till Glenn i webbtv-sändningen i EM-kvalmatchen mellan Ungern och Sverige den 2 september.

Så Glenn e klar?

– Ha ha ha, det skulle man kunna säga. Men den andra är inte klar ännu, de får skicka in sina bidrag så får vi se vem det blir.

Hur känns det att kliva ned i kommentatorbåset igen?

– Det ska bli mycket intressant, mycket trevligt. Det är jävligt kul att kommentera men jag hade inga jätteproblem att lägga ned det, det var mer för att det var mycket annat då.

Den du sitter med lär vara grön?

– Det tycker jag bara är kul. Om han håller måttet eller inte, herregud, det spelar ingen roll, bara jag har kul i studion med han blir det jättebra.

Tobbe (sonen i IFK Göteborg) har varit riktigt het på slutet, han kanske är med då?

– Jag tycker faktiskt det är lite underligt, utan att vara för nära som farsa, men de matcherna han har gjort i landslaget har han gjort två-tre baljor ju. Så han har inte gjort bort sig, jag tycker det var konstigt att de tog bort honom. Men det är klart, fortsätter han som han gör nu bör han få chansen, liksom Markus Rosenberg eller någon annan.

Skulle du kunna såga honom om han skulle vara med?

– Jaja, för fan. Eller såga, jag sågar ingen, men är han dålig så är det klart han ska höra det. Och om han är bra får han höra det, precis som alla andra.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att Liverpool tar fjärdeplatsen i Premier League.

ARTIKELN HANDLAR OM