Zlatan med i Uefas världslag

Neymar och Bale nobbade

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic är en av de elva spelare som finns med i Uefas världslag som i dag presenterades. Det är läsarna som röstat fram laget och hela 8,6 miljoner deltog.

"Det är alltid kul att bli uppskattad för vad man presterat", skriver han i sin app.

Varje år i början av januari presenteras de bästa elva spelarna i världen i ett All Star Team. Det är läsarna på Uefas hemsida som får gå in och rösta fram vilka spelare som de har tyckt varit bäst under året.

Precis som förra året finns Zlatan Ibrahimovic med i årets elva där han få bilda anfallstrio med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Den svenske anfallsstjärnan tackar nu alla som har röstat på honom.

"Jag har i gott sällskap blivit utnämnd i UEFA.com Team of the Year 2014. Tack till alla som har röstat – det är alltid kul att bli uppkattad för vad man presterat", skriver han i sin app "Zlatan unplugged".

Ronaldo fick flest röster

Förra året petades överraskande Lionel Messi från elvan, men i år är alltså argentinaren med igen och han fick 49 procent av de som röstade på världslaget. Vår egna superstjärna fick 28 procent och var den som fick lägst antal röster av de elva i laget. Cristiano Ronaldo fick överlägset mest med hela 78 procent. Hela 8,6 miljoner personer deltog i omröstningen.

FAKTA

Hela laget:

Manuel Neuer, Bayern München

Philipp Lahm, Bayern München

Sergio Ramos, Real Madrid

Diego Godin, Atletico Madrid

David Alaba, Bayern München

Arjen Robben, Bayern München

Angel di Maria, Manchester United

Toni Kroos, Real Madrid

Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Zlatan Ibrahimovic, PSG

Leionel Messi, Barcelona