”Han pissade – på sina lagkamrater”

Förre lagkamraten om Balotellis upptåg

Foto: Foto: TT
Mario Balotelli
FOTBOLL

Mario Balotellis förmåga att skapa rubriker har hängt med sedan unga år.

I en ny bok avslöjas detaljer från spelarens ungdomsår.

– Han pissade på våra träningsväskor. Och han pissade på andra människor också, säger Marco Pedretti i boken.

Sommaren 2012 listade Sportbladet Mario Balotellis 22 galnaste upptåg.

Kanske finns det anledning att fylla på listan.

I en ny bok”Balotelli: The Remarkable Story Behind the Sensational Headlines” – berättar lagkamrater från ungdomsåren att den egendomliga anfallaren varit likadan, i alla år.

”Konstant retsticka”

Marco Pedretti, som spelade tillsammans med Balotelli i Lumezzane i början av 00-talet minns med skräckblandad förtjusning alla hyss.

– Han älskade att jävlas med folk. Han var likadan då, som han är nu. En konstant retsticka som alltid hade galna upptåg för sig. Ibland gick det dock över gränsen. Det stämmer faktiskt att han pissade på våra träningsväskor. Och han pissade på andra människor också, säger Pedretti enligt Sportsmail.

”Hade fel attityd”

Balotelli var extremt spontan och oberäknelig, vilket gjorde att flera av hans kompisar drog sig från att umgås med honom i rädsla av att utsättas för spratt.

– Efter ett tag blev det att han stannade hemma för sig själv. Han ville vara en del av gänget och hänga med ut på kvällarna når vi gick på restaurang och så, men han hade helt fel attityd, säger Pedretti.

Han gläder sig mycket över att Balotelli nått till den absoluta toppnivån inom fotbollen.

– Annars vet jag inte vad han hade gjort med sitt liv. Fotbollen har alltid betytt allt för honom, säger Balotellis förre lagkamrat i boken, som släpps på torsdag.