Löftet: ”Jag kommer inte prata om fotboll”

Järvhedens första kommentar efter Fotbollsgalan

Foto: SCANPIX
Thomas Järvheden
FOTBOLL

Thomas Järvheden, 39, har borstat av sig Fotbollsgalan.

Nu är han redo för nya uppdrag – och lovar succé:

– Kommer inte prata om fotboll, så det är lugnt, skriver han på Twitter.

Foto: BILDBYRÅN
Thomas Järvheden.

Thomas Järvhedens insats som konferencier på den icke tv-sända förgalan till Fotbollsgalan i TV4 blev en rejäl snackis efter att flera fotbollsprofiler sågat hans framträdande.

– Om man har en konferencier borde han ha lite koll på fotboll i alla fall, sa bland andra superettans skyttekung Pablo Pinones-Arce.

Under gårdagen ville varken TV4, Svenska Fotbollförbundet eller OTW kännas vid vem som anlitat Järvheden och hänvisade till varandra.

”Hans insats utvärderar vi tillsammans”

I dag gör dock Svenska Fotbollförbundets informationschef Jonas Nystedt en kovändning och menar att alla får ta på sig ansvaret

– Thomas Järvhedens engagemang är vårt gemensamma ansvar, TV4, SvFF och OTW, liksom hela kvällen. Men en middag, med dryck osv, är ingen tv-sändning, inte officiell på något sätt. Hans insats utvärderar vi tillsammans, men inte utifrån twitter från bl a journalister under pågående förgala, skriver Nystedt i ett mejl till Sportbladet.

Nu skriver du att ni tog ett gemensamt beslut, uppfattar jag dig korrekt då?

– Allt kring galan görs ihop, vi får ta ansvar tillsammans oavsett vem som exakt gör vad.

”Kör en grym succéshow”

Sportbladet har förgäves sökt Thomas Järvheden för en kommentar. På Twitter förefaller det dock som att komikern har kommit över Fotbollsgalan och gått vidare.

”Hej Jönköping och Borås! Fre och lör kommer jag med mitt band o kör en grym succéshow! Kommer inte prata om fotboll så det är lugnt”, skriver Thomas Järvheden.