Laporta vann Barcavalet

Beckhams framtid oviss

FOTBOLL

LONDON

Trots Joan Laportas seger i Barcelonas presidentval är det ännu oklart om vart Beckham ska flytta.

Spekulationerna fortsätter i de engelska medierna.

Men nu ligger Real Madrid bra till igen enligt den engelska tidningen The Sun som har bilder på hur Manchester United hade ett hemligt samtal med Real Madrid – så sent som i lördags.

Foto: ap
Laporta – Barcelonas nyvalde president - firar med sin fru.

Bättre blir det inte av att tidningen Daily Star hävdar att Barcelonas senaste bud för Beckham är 5 miljoner pund, eller cirka 65 miljoner kronor, och tre avdankade spelare enligt tidningen Daily Star. Daily express säger att Barcelona erbjudit 23 miljoner pund och tidningen Daily Mail hävdar att Manchester United redan har accepterat Barcelonas erbjudande om 30 miljoner pund.

I lördags tog United-chefen David Gill en privat jet till Sardiniens flygplats och sedan vidare till ”Mr Real Madrid” himself – Florentino Perez.

Beckham är tyst

Mötet slutade i en fast handskakning och paparazzibilder i The Sun på ”Mr Man U” och ”Mr Real Madrid”.

Om de bestämt något är oklart. Men det hemliga mötet är tillräckligt för att tidningen ska spekulera i om inte Real Madrid ligger lite bättre till än tidigare.

Själv så höll sig Beckham undan från alla reportrar genom att först hålla sig bakom grindarna på ”Beckingham palace” och sedan sätta sig i en limousin med tonade rutor.

Beckham har själv inte gått med på någon flytt och kan bestämma sig för vad som helst.

Läget är lika oklart som det var innan det blev klart att Laporta ska leda Barcelona.

Ulrika Häggroth