Mihajlovic spottade motståndare i örat

Uefa utreder om Lazios stjärna ska straffas med längre avstängning

FOTBOLL

Lazios backstjärna Sinisa Mihajlovic riskerar en längre avstängning efter gårdagens Champions League-match mot engelska Chelsea.

Mihajlovic, som blev utvisad efter två gula kort, ska ha trampat på den liggande Chelseaforwarden Adrian Mutu - och sedan spottat honom i örat.

Foto: ap
Mihajlovic i kamp med Chelseas Damien Duff under matchen i går kväll.

Mihajlovic kommer i och med att han drog på sig en utvisning automatiskt att stängas av. Nu kan dock Uefa komma att förlänga avstängningen efter att man granskat vad som hände i gårdagens match, där Lazio föll med 0-4.

Det italienska lagets coach, gamle storspelaren Roberto Mancini, säger till sajten ananova.com:

–Tyvärr såg jag inte vad som hände, men tydligen ska Mutu ha gett Mihajlovic en armbåge.

–Naturligtvis är detta ingen ursäkt för att spotta på Mutu och Mihajlovic kommer säkert att få sin avstängning förlängd om uppgifterna stämmer, fortsätter Mancini.

”Kastade vattenflaska”

Matchen mellan Lazio och Chelsea blev stökig och det finns också rapporter om att en Laziospelare ska ha slängt en vattenflaska mot engelsmännens lagledarbänk.

Storstjärnan Sinisa Mihajlovic har flera gånger under karriären uppmärksammats för sitt uppträdande på plan. Bland annat har Mihajlovic anklagats för att ha fällt rasistiska uttalanden mot Arsenals färgade mittfältsgigant Patrick Viera.

Micke Andersson