O’Neill: Hedman har förlorat sitt självförtroende

1 av 2
Tuff tid Magnus Hedman har petats av Celtic efter sina två jättetabbar.
FOTBOLL

I helgen satte han Magnus Hedman på läktaren.

Mu berättar Celtics tränare Martin O'Neill om petningen.

- Min dörr är öppen om han vill prata, säger O'Neill om Hedman.

I går kommenterade O´Neill beslutet att peta Hedman för media. Han var av åsikten att svensken just nu har problem med självförtroendet. O'Neill vill dock inte svara direkt på frågan om varför han petade den svenske målvakten utan säger bara:

- Allt kan jag säga är att båda våra målvakter just nu jobbar för att få mer självförtroende. Det är inget tvivel om att självförtroende gör dig till en bättre spelare.

Visste inte varför

Hedman sade för några dagar sedan till Sporbladet att han inte visste varför han petades. På frågan om han förklarade för Hedman varför han petades svarar O'Neill:

- Min dörr är alltid öppen. Förklaringar...det är inget problem. Det vet spelarna.

O'Neill viftade bort påståendet att Celtic skulle vilja ha David James. Dennes agent Colin Gordon säger dessutom till skotska Daily Express:

- Jag vet inte var den historien kommer ifrån, det finns ingen sanning i den.

Att Celtic skulle vilja bli av med Hedman verkar inte troligt. O'Neill säger att han inte är angelägen om att låta några spelare säljas i januari då transferfönstret är öppet.

Inga nya spelarköp

- Vi kommer nog inte att vara med på allvar då transferfönstret är öppet i januari. Vi kommer inte att dra hit en hög spelare, så jag tror inte att vi är i den positionen att vi kan låta folk gå.

O'Neill tillägger:

- Marknaden har på sistone varit rätt lugn för oss när fönstren är öppna, jag kan inte tänka mig att det kommer att bli någon stor rörelse åt endera hållet.

Celtic har dessutom runt 170 miljoner kronor i skulder ochstyrelsen vill inte öka på dem genom att köpa en ny målvakt.

Hedmans två jättetabbar för Celtic

Jennifer Wegerup