”Hon smygfilmade sexakten”

Nya uppgifter i natt om Beckhams otrohetsaffär

FOTBOLL

LONDON

Är det där skon klämmer?

Är det därför Victoria gråter, David är livrädd, Rebecca suktar efter pengar - och de engelska tidningarna är så säkra på sin sak?

Allt tyder nämligen på att Rebecca Loos smygfilmade sin sexakt med David Beckham - och nu använder videotapen som trumfkort.

Foto: JASON FRASER/all over press
MOTIVET: HÄMND OCH PENGAR? Enligt engelska tidningsuppgifter uppges Rebecca Loos ha gillrat en fälla i samband med otrohetsaffären. Motivet sägs vara pengar och hämnd för att ha sparkats som familjens assistent.

Den 26-åriga kvinna som hade en hemlig affär med fotbollsstjärnan David Beckham under fyra månaders tid får sitt liv mikroskopiskt analyserat i dagens engelska tidningar.

Det är inte alltid vacker läsning.

Det framgår att Rebecca, kallad "Becs" i brittisk press, levt ett allt annat än lugnt och stillsamt familjeliv.

Kändis på nattklubbar

Under senare delen av 1990-talet var hon en kändis på Londons nattklubbar, alltid tilldragande och flirtig och med ett sätt som gjorde henne bekant med det verkliga innefolket.

Flera gamla "vänner" framträder i dag och berättar om hennes två stora intressen:

Att ragga upp sexpartners (både manliga och kvinnliga) och att snorta kokain.

En av hennes gamla sexpartners, disckjockeyn Kyle Brown, berättar i Daily Mail om hennes fenomenala förmåga att manipulera omgivningen.

- Jag fattar inte att hon har överlevt. Hon partade hela nätterna, ofta med kokain, och gick sen upp i ottan och jobbade som vanligt. Hon levde ett totalt dubbelliv.

Kyle, liksom flera andra gamla partners, vittnar i dag om att hon brukade spela in sina samlag på video. Ofta var hennes partners helt ovetande om detta.

Enligt Daily Star är nu detta hennes stora trumkort i "matchen" mot David Beckham.

Avtal med tidning

Rebecca Loos, som har en holländsk pappa och en spansk mamma, sägs ha ingått ett avtal med den brittiska söndagstabloiden News of the World. Om omvärlden kräver bevis för att hennes berättelse om sexaffären med Beckham är sann, ska hon enligt uppgift vara beredd att lägga fram hemliga videoband på bordet.

Orsaken till denna bitterhet är inte bara pengar - utan också hämnd. Rebecca fick sparken som familjen Beckhams assistent ungefär samtidigt som deras privatchaufför Delfin Fernandez drabbades av samma öde.

Fernandez, en före detta säkerhetsvakt åt Fidel Castro, blev så bitter över detta att han vid flera tillfällen försökt "sälja ut" David Beckham till brittisk press. Han har hävdat att David, i chaufförens närvaro, haft sex med sex olika kvinnor under tiden i Madrid.

När ingen engelsk tidning nappade på hans erbjudande påstås nu att Fernandez slagit sig ihop med Rebecca Loos för att göra gemensamt slag i saken. Det är också livvakten som backat upp hennes story från början.

Till råga på allt berättar Daily Mail i dag om miss Loos förflutna som personlig assistent åt en rad tennisstjärnor på den professionella touren. Hon sägs ha haft intimt umgänge med tre av dem - däribland spanjoren Carlos Moya och den australiske wimbledonmästaren Pat Cash. Hon sågs som ett så stort hot av britten Greg Rusedskis hustru Lucy att hon förbjöd sin make att träffa henne.

Peter Wennman