Beckham erkände - och fick en sjurungande örfil som svar...

1 av 2 | Foto: JASON FRASER/all over press
David och Victoria Beckham på de första bilderna tillsammans efter fotbollsstjärnans påstådda otrohetsaffär med sin assistent Rebecca Loos. Men de glada bilderna på kändisparet som tumlar runt i snön i schweiziska Courchevel säger inte allt.
FOTBOLL

LONDON

David Beckham har erkänt för Victoria att han tillbringat en natt i en hotellsvit med assistenten Rebecca Loos.

Han fick en sjurungande örfil som svar.

De glada bilderna på kändisparet som tumlar runt i snön i schweiziska Courchevel säger inte hela sanningen - sedan David Beckham återförenats med familjen under deras skidsemester har det varit dramatiska dagar.

God min utåt

Både Becks och Posh är fast beslutna om att hålla god min utåt, men enligt insidekällor i brittisk press har Victoria krävt korten på bordet - och också fått dem.

Enligt en nära vän till paret gav hon David en rejäl örfil. Sen beslutade de två att till varje pris hålla ihop familjen och visa ett lyckligt ansikte utåt.

Vad som stör bilden är att Rebecca Loos hävdar att hon ska komma med ytterligare bevis för att hon verkligen haft en intim affär med Beckham, bevis som i så fall kan dyka upp i engelska tidningar i form av skandalbilder. Det skulle skada paret Beckham och deras barn ytterligare.

Dessutom hävdar publicisten Maxc Clifford, som påfallande ofta har rätt, att det inom de närmaste dagarna kommer att dyka upp ytterligare en kvinna som påstår att hon haft sex med David bakom ryggen på Victoria.

- Det är en mycket vacker brunett som via sina advokater vill sälja sin story till tre brittiska tidningar.

Kräver pengar

Kvinnan kräver mycket pengar, men kan lägga fram bevis. Det skulle inte överraska mig om det är sant, säger Clifford till Daily Star.

Peter Wennman