Vieri: Jag pratar inte med tränaren

Bänkad i går - då tränade han på egen hand istället

FOTBOLL

Christian Vieri har hamnat i blåsväder igen. I går vägrade megadivan att sitta på bänken när Inter tog emot Bologna i den italienska ligan.

- Jag ville hellre träna på egen hand, förklarar Vieri.

Zaccheroni.

Vieri är given i Giovanni Trapattonis landslagstrupp som möter Sverige i sommarens EM-slutspel. "Bobo" har alltid varit en målgaranti och hela Italien hoppas på att duon Vieri-Totti ska ta "gli azzuri" till ett efterlängtat EM-guld.

I obalans

Men faktum är att Inters anfallare befinner sig i ruggig obalans. Senast i går vägrade han medverka i hemmamatchen mot Bologna.

- Det är bättre att stanna på träningsanläggningen och jobba på fysiken än att sitta på en bänk och riskera att inte spela alls, säger Vieri.

Vieri fick en flaska i huvudet under förra veckans bortamöte med Perugia och skulle, enligt Inters tränare Alberto Zaccheroni, inte klara av 90 minuters spel. Att Vieri och Zaccheroni inte är bästa vänner är ingen hemlighet.

- Jag har ingen relation med tränaren, jag pratar bara med klubbpresidenten, säger 30-åringen.

Vägrade fira målen

Tidigare i år utsattes Vieri för en supporterattack då en bomb exploderade intill en restaurang som spelaren är delägare i. Attacken var en följd av Inters svaga spel i ligan och Vieris kontroversiella uttalanden om klubbens låga ambitioner. Den hetlevrade anfallaren svarade på fansens attack med att vägra fira sina mål i Inter-tröjan.

Matchen då?

Den vann Inter med 4-2 efter mål av bland andra Obafemi Martins och Alvaro Recoba - Vieris konkurrenter om en plats i startelvan.

Emir Osmanbegovic