- Chelsea kan inte ha fått många nya fans...

Arsenals Reyes attack inför ödesmatchen i England i kväll

FOTBOLL

Psykkriget har börjat.

Jose Antonio Reyes sågar Chelsea inför ödesmatchen i kväll.

- Jag tror inte de har fått många nya fans i år, säger han.

Foto: pressens bild
Reyes gillar inte Chelsea.

Arsenal har elva poäng upp till suveräna Chelsea. Derbyt på Stamford Bridge i kväll är den absolut sista chansen för Arsenal att skapa spänning i ligan inför de sista omgångarna.

Men defensiva Chelsea, som bara släppt in tolv ligamål i år, imponerar inte på alla. Arsenals spanske landslagsman Jose Antonio Reyes fördömer Mourinhos defensiva taktik.

"Bitter eftersmak"

- Chelsea är i topp, men de har kommit dit med en extremt konservativ spelstil. Jag tror inte de har fått många nya fans i år, säger han.

Reyes lovar också att Arsenal ska ta revansch för 2-2-matchen på Highbury tidigare den här säsongen.

- Vi spelade 2-2 och det resultatet lämnade en bitter smak i munnen eftersom vi förtjänade att vinna matchen. Nu ska vi betala tillbaka - med ränta. En vinst på Stamford Bridge skulle innebära att de inte kan fira riktigt än och det skulle glädja våra fans. Det är en viktig match för våra supportrar och vi har inte råd att misslyckas.

Campbell tillbaka

Chelsea-tränaren José Mourinho är lika självsäker. Portugisen är säker på att guldet hamnar hos Chelsea.

- Låt oss bara säkra titeln så fort som möjligt så att vi kan fokusera på Champions League. Jag behöver vila spelare eftersom vi har spelat 54 matcher i fyra turneringar.

Arsenal kommer till start utan två av sina viktigaste spelare. Både Thierry Henry och Fredrik Ljungberg missar matchen på grund av skador. Däremot är Sol Campbell tillbaka efter lång tids frånvaro.

- Men det är inte alls säkert att han kommer att starta matchen, säger tränaren Arsene Wenger.

Canal+ 20.45

David Tanentsapf