Nätbolagen: Svenska lagen sämst i Norden...

Fjällström: Kalmar kan skrälla

FOTBOLL

Kalmar mot storlaget Bröndby när Royal League smygstartar i kväll.

Det klart sämsta laget mot en av de absoluta favoriterna, i alla fall enligt spelbolagen. Men expertkommentatorn Jens Fjellström tror att Kalmar kan skrälla.

- Kalmar är nog turneringens hungrigaste lag, säger han.

Foto: BILDBYRÅN
NY SEGERYRA? FC Köpenhamn vann Royal League efter ett straffdrama i finalen mot IFK Göteborg i maj. Danskarna är favoriter till en ny titel.

Spelbolaget Expekt presenterade i går sina Royal League-odds. Bröndby är delad andrahandsfavorit till totalsegern, tillsammans med norska Vålerengen, till 5,50 gånger pengarna.

- Det är nog riktiga odds. Kalmar är en stor outsider och jag tvivlar på att de kan gå hela vägen. Men de ska nog kunna skrälla en och annan gång i gruppen. Kalmar kommer att ge allt. Detta är det närmaste europacupspel laget får uppleva, säger Jens Fjellström.

Dif svenskhoppet

Expekts favorit till totalsegern är FC Köpenhamn, som ger 4,50 gånger pengarna. Det svenska lag som tros ha största chans att ta hem Royal League är Djurgården, till oddset 7,00.

- Djurgården visade i fjol att man inte satsar på Royal League, det återstår att se om det blir annorlunda i år, säger Fjellström.

David Tanentsapf