Fotbollsstjärnan levde dubbelliv

Iransk VM-anfallare hade två fruar - de visste ingenting

Hustru 1 & Hustru 2 Sepideh (t.v) och Mehdi Mahdavikia har varit gifta i åtta år. De har en sjuårig dotter tillsammans. Samira (t.h) och Mehdi Mahdavikia har varit gifta i tre månader. Samira väntar deras gemensamma barn.
FOTBOLL

VM-spelaren hade två fruar - boende bara någon kilometer från varandra.

Men ingen anade stjärnans dubbelspel.

Nu väntar den andra frun hans barn och Bundesliga skakas av skandalen.

Sedan 1999 spelar Irans landslagsforward Mehdi Mahdavikia, 28, i tyska Bundesliga. Sedan sex år tillbaka lever han tillsammans med hustrun Sepideh och deras sjuåriga dotter i Hamburg.

Tog sig en andra fru

Men i somras träffade anfallsspelaren Samira, 28, på ett exklusivt diskotek i den nordtyska staden.

De inledde en relation och träffades i samband med hans bortamatcher eller på ett hotell. Den 27 december gifte de sig i Teheran - trots att han redan hade en hustru.

- Det var kärlek vid första ögonkastet, han ville alltid att jag skulle vara med honom, säger Samira, den andra frun, till Bild.

- Överallt presenterade han mig som sin hustru.

Fotbollsstjärnan köpte henne en bil, gav henne kreditkort och hyrde henne en 180 kvadratmeter stor lägenhet för ungefär 28000 kronor i månaden - bara två kilometer i från huset där han bor med sin andra familj.

- Mehdi sa att han var skild, annars hade jag aldrig gift mig, säger Samira Mahdavikia, som kommer från en rik persisk familj.

- När han inte kom hem på kvällen sa han alltid att han sovit över hos sin exfru eftersom hans dotter saknade honom.

Bigami är förbjudet i Tyskland, men eftersom båda äktenskapen har ingåtts i Iran kan han inte straffas för det - och inte heller upptäcktes bluffen.

Inte förrän hustru nummer två, Samira, bestämde sig för att se en hemmamatch. Hon presenterade sig som fru Mahdavikia och en av de andra spelarfruarna svarade:

- Nej, det är du inte. Jag känner hans fru och det är inte du.

Tre veckor senare separerade fotbollsspelaren från sin andra fru och lämnade henne gravid i andra månaden, med obetalda räkningar och hyresskulder.

"En komplott"

- Jag kräver att han gör ett faderskapstest, men han vägrar. Han ville att hans manager skulle följa med mig och göra abort, säger Samira.

HSV står bakom sin stjärna som även gått till polisen och hävdar att det är en komplott.

- Jag är lättad att det är över, jag har gått i en fälla, säger han.

- Jag är medveten om att jag har gjort ett stort fel. Men nu vill jag skydda min familj.

Då menar han sin första hustru och deras dotter.

Anna Andersson