Är det slut nu, Ronaldo?

Stjärnan: Jag vet inte om jag fortsätter

FOTBOLL

En av fotbollens största funderar på att lägga skorna på hyllan.

– Jag vet inte om jag ska fortsätta spela eller lägga av, säger Ronaldo.

Foto: ap
Ronaldos fantastiska karriär kan vara över.

Det var efter ett inhopp i en välgörenhetsmatch som Ronaldo för första gången offentligt berättar om sina funderingar att sluta med fotbollen.

Spelade bara 22 minuter

Brasilianaren spelade 22 minuter i en match i Marocko arrangerad av FN och uppgav efteråt att han kände sig ”mycket trött”, skriver nyhetsbyrån AP.

– Jag spelade bara 22 minuter eftersom jag har haft en muskelproblem nyligen. Jag är trött eftersom min rehabiliteringsträning är tuff och mina ben känns tunga. Fotboll är mitt liv, men 22 minuter i det här tempot är inte mer än uppvisning, sa han efteråt enligt AP.

Ronaldo tackade nyligen nej till ett erbjudande från Sienas president Giovanni Stronati om att spela i serie A igen.

– Jag tackar honom för det, men jag vet inte hur min framtid ser ut. Jag vet inte om jag ska fortsätta spela eller lägga av. Jag vet verkligen inte, sa superstjärnan.

Bästa VM-målskytten

Ronaldos har haft en fantastisk karriär: han har bland annat utsetts till världens bästa spelare av FIFA tre gånger, vunnit det europeiska priset Ballon d'Or två gånger och vunnit både den spanska och holländska skytteligan.

Med sdet brasilianska landslaget har han vunnit två guld och ett silver. Han är dessutom den bästa målskytten i VM:s historia med sina 15 mål.