Inters jakt: Ny partner åt Zlatan

Ute efter Didier Drogba – då rasar Scolari

FOTBOLL

LONDON/STOCKHOLM. Didier Drogba – och Zlatan Ibrahimovic?

Chelseas anfallare hade ett hemligt möte med Inters tekniska direktör Marco Branca i måndags.

– Jag vet ingenting, jag var med min familj, säger Intertränaren José Mourinho.

Inter är på jakt efter en ny partner åt Zlatan – nu näms Didier Drogba som ett hett alternativ.

Spekulationerna om att Inter kommer att förstärka sin trupp under januaris transfer­fönster är i full gång.

Enligt tidningen Gazzetta dello Sport har Inter tagit ett kliv närmare en drömvärvning: Didier Drogba, José Mourinhos favorit i Chelsea. Drogba har även velat spela för sin favorittränare sedan Mourinho slutade i Londonklubben och kan nu ingå i en bytesaffär med Adriano.

Nu rapporterar både italiensk och brittisk media att Drogba träffade Inters klubbdirektör Marco Branca samt José Mourinhos agent Jorge Mendes på en restaurang i Kensington i måndags kväll.

”Är en Chelseaspelare”

– Jag var med min familj, vad Jorge Mendes gjorde vet jag inte. Men min uppfattning är att Didier är en Chelseaspelare och han har sagt att han vill avsluta sin karriär i Chelsea, svarar Mourinho på sitt sedvanliga svala manér.

Chelseas manager Luiz Felipe Scolari vill inte heller kännas vid uppgifterna. Han blev i stället rasande över att fokus tas från Chelseas Champions Leaguematch mot Bordeaux.

– Jag vet inte var Drogba var i måndags. Jag sover inte med mina spelare. Jag är inte deras polis. Allt det där är spekulationer, säger han i Daily Star.

Inter behöver en poäng för att säkra avancemang.

Och det ska ske med Zlatan Ibrahimovic på planen, han är en av fem spelare som Mourinho sa kan vara säker på att få starta.