Evra ser RÖTT av allt GRÖNT

Bojkottar allt grönt inför mötet med Irland

FOTBOLL

Fransmannen Patrice Evra håller på att bli tokig.

Inför VM-kvalet mot Irland på lördag har han fått nog.

Av färgen grönt.

– Häromdagen öppnade jag en Sprite men jag tittade på den och sade till mig själv att ”nej, jag tänker inte dricka den”. Det var för att det var grön, säger han.

Evra.

På lördag inleds playoff-matcherna till VM och Frankrike ställs mot Irland – den första matchen spelas i Dublin, returen i Paris på onsdag.

Vägrar dricka Sprite

För Patrice Evra, till vardags i Manchester United, är matchen den viktigaste så här långt i karriären och fransmannen har fokuserat så hårt på matchen att det verkar som att det hela har gått lite över styr.

Irland och den gröna färgen, som är så hårt förknippat med landet, har blivit för mycket för backen.

– Under ett par dagar nu så har jag haft känslan att vissa människor avsiktligt bär gröna kläder, men det kanske bara är jag som..., säger han enligt The Irish Examiner.

Besattheten har (nästan) gått överstyr.

– Häromdagen öppnade jag en Sprite men jag tittade på den och sade till mig själv att ”nej, jag tänker inte dricka den”.

– Det var för att den var grön. Varenda gång jag ser grönt nu så ser jag Irland.

Större än Champions League

Trots att Evra har spelat tre finaler i Champions League så tvekar han inte en sekund med att slå fast att kvalmatcherna mot Irland blir de viktigaste i hans karriär.

– De här två matcherna är större än mina tre Champions League-finaler, de betyder så mycket för fortsättningen av min karriär. Tar vi oss inte till VM så är det en fruktansvärd motgång.

– Jag har tänkt på de här två matcher sedan de lottades. Det har blivit en besatthet.