Här är snöstormens offer: fotbolls-Europa

Snöovädret har dragit in över Europa – massor med fotbollsmatcher uppskjutna

FOTBOLL

Isfrusna planer.

Kraftiga snöfall.

Låga temperaturer.

Snöovädret har slagit klorna i fotbolls-Europa – och massor med matcher skjuts nu upp.

Värst är läget i England.

Hade du sett fram emot att njuta av fotboll framför teven denna iskalla lördag? Kanske till och med köpt biljetter? Om du nu känner dig snuvad så är du inte ensam. Fotbollsmatcher över hela Europa skjuts nu upp som ett resultat av det kraftiga snöovädret.

Läget är värst i England

Italien och Tyskland är drabbade. Men läget är överlägset mest allvarligt i England. Sky Sports rapporterar fortlöpande om vilka matcher som ställs in, i faktarutan till höger kan du se vilka matcher som i skrivande stund är uppskjutna. Det stora problemet verkar vara isfrusna planer och mängden med snö på desamma.

Snöoväder även i Italien

Vädrets makter ställer inte bara till det på de brittiska öarna. Dagens Serie A-möte mellan Bologna och Atalanta skjuts upp till i morgon på grund av det kraftiga snöfallet. Enligt resultattjänsten goalwire.com är fyra Serie B-matcher uppskjutna och fyra matcher i den tyska tredjedivisionen gick även samma öde till mötes. Boulogne Sur Mer–Sochaux i franska högstaligan är även den uppskjuten enligt goalwire.com.

kan du följa Sky Sports direktrapportering kring vilka matcher som är uppskjutna.

FAKTA

Här är de uppskjutna matcherna i England

Championship: Blackpool–West Brom, Cardiff–Leicester, Scunthorpe–Ipswich.

League One: Colchester–Carlisle.

League Two: Accrington–Barnet, Aldershot–Bradford, Bury–Macclesfield, Cheltenham–Burton, Crewe–Torquay, Darlington–Northampton, Port Vale–Chesterfield, Rotherham–Dagenham.

Conference League: Enligt flera fotbollssajter, bland annat ESPN:s Soccernet, är hela omgången, elva matcher, inställd.

ARTIKELN HANDLAR OM