20 heta silly-rykten

FOTBOLL

Europas ligor är på väg mot sitt avgörande. Nu börjar nästa säsong - den galna sillysäsongen.

Här är några av alla - mer eller mindre sannolika - rykten som florerar inför sommarens sillycirkus.

Carlos Tevez, 27, anfallare, Manchester City:

Kommentar: City rustar för stordåd, men de kan tvingas göra det utan lagkapten. Carlos Tevez är en familjeman och familjen vill inte bo i Manchester. Inter och Real Madrid är på jakt efter argentinarens signatur.

Sannolikhet: 3

Andres Iniesta, 27, mittfältare, Barcelona:

Kommentar: Manchester Citys vill ha ett kreativare mittfält och Barcelona vill ha Cesc Fabregas. Kan de två faktorerna kan få Barcelona att acceptera ett bud i 550-miljonersklassen för supermittfältaren?

Sannolikhet: 1

Cesc Fabregas, 24, mittfältare, Arsenal:

Kommentar: Är det här historiens mest ihållande transferrykte? Arsenal vinner inga titlar och Cesc Fabregas är den saknade sonen som ska ge Barcelonafansen drömmar om världsherravälde i många år framöver.

Sannolikhet: 3

Kaká, 29, mittfältare, Real Madrid:

Kommentar: Mamman twittrar om att flytta till London, pappan syns på Milans hemmamatcher. Flyttryktena kring Kaká kommer bli en av sommarens stora sillyföljetonger.

Sannolikhet: 2

Zlatan Ibrahimovic, 29, anfallare, Milan:

Kommentar: Ja hörni, Zlatan säger att han stannar, Raiola gör detsamma och Galliani fastslår det. Ändå kan vi inte låta bli att kittlas av tanken på en flytt till Manchester City eller Real Madrid.

Sannolikhet: 1

David de Gea, 20, målvakt, Atlético Madrid:

Kommentar: Sir Alex Ferguson ser den spanske supertalangen som målvakten som ska axla Edwin van der Sars stora mantel i United-målet. Ska redan vara i slutförhandlingar.

Sannolikhet: 4

Karim Benzema, 23, anfallare, Real Madrid:

Kommentar: Benzemas genombrott i Real Madrid låter vänta på sig. Det har fått rykten om att Arsene Wenger är sugen på att få ytterligare en fransman till klubben. Det drog dock i gång den stora dementiapparaten från fransmannens agent.

Sannolikhet: 3

Samir Nasri, 23, mittfältare, Arsenal:

Kommentar: Han har bara ett år kvar på kontraktet med Arsenal och ryktas nu vara på väg bort. Bayern München ska vara sugna på att slanta upp för den franske teknikern.

Sannolikhet: 2

Manuel Neuer, 24, målvakt, Schalke 04:

Kommentar: Var nära Manchester United, men Schalkes fantommålvakt trivs bäst i Tyskland. Är bara smådetaljer från att kunna presenteras officiellt.

Sannolikhet: 5

Johan Elmander, 29, anfallare, Bolton:

Kommentar: Kontraktet med Bolton går ut efter Elmanders bästa Premier League-säsong hittills. Galatasaray är intresserade men laget saknar just nu tränare. Vem det blir kan avgöra Elmanders turkiska framtid.

Sannolikhet: 3

Nuri Sahin, 22, mittfältare, Real Madrid:

Vann Bundesliga med Dortmund och blev sedan Real Madrids första storvärvning den här silly-säsongen.

Sannolikhet: 5

Sebastian Larsson, 25, mittfältare, Birmingham:

Kommentar: Var en av januarifönstret största snackisar. Han blev kvar i Birmingham då men nu är de nära nedflyttning och Larsson lär inte spela Championship i höst.

Sannolikhet: 4

Philippe Mexès, 29, back, Roma:

Kommentar: På pappret fortfarande i Romas ägo – men inte länge till. Kontraktet löper ut och Milan har säkrat signaturen för nästa år. "Philippe Mexes kommer spela i Milan nästa säsong", sa vice ordförande Galliani förra veckan.

Sannolikhet: 5

Falcao, 25, anfallare, Porto:

Kommentar: Colombianen har redan slagit alla tiders målrekord i Europa League med sitt Porto. Ryktas till i stort sett varje lag med en kassakista värd namnet.

Sannolikhet: 3

Paolo Henrique Ganso, 20, anfallare, Santos:

Kommentar: Årets genombrott i brasilianska ligan. Nu är han nära att bli anfallspartner till Zlatan i Milan. Pato har på twitter kallat honom "blivande Milan-spelare".

Sannolikhet: 4

Edinson Cavani, 24, anfallare, Napoli:

Kommentar: Han är den enskilt största anledningen till Napolis succésäsong med sina 26 ligamål. Men Napoli har svårt att omförhandla hans kontrakt. Cavani själv har tidigare sagt att drömmen vore spel i Real Madrid i framtiden.

Sannolikhet: 3

Andrea Pirlo, 31, mittfältare, Milan:

Kommentar: Milan vill förnya och Andrea Pirlo har tydligt sagt att han inte stannar till vilket pris som helst. Ligarivalen Juventus var inte sena att uttrycka intresse.

Sannolikhet: 3

Gareth Bale, 21, mittfältare, Tottenham:

Kommentar: Årets stora brittiska stjärnskott har blickar på sig från hela Fotbollseuropa . Tottenham klarade inte av att försvara sin plats i Champions League, frågan är om de klarar att behålla Gareth Bale?

Sannolikhet: 2

Mario Balotelli, 20, anfallare, Manchester City:

Kommentar: Fotbollsvärldens oberäkneligaste anfallstalang har haft ett händelserikt debutår i Manchester City. Det har ryktats om Milan men klubben verkar inte vilja ha en hetssporre till i anfallsuppställningen.

Sannolikhet: 1

Scott Parker, 30, mittfältare, West Ham:

Kommentar: West Hams landslagsmittfältare har gjort sitt livs säsong men hans klubb är trots det på väg ner i Championship vilket gör Parker till högvilt bland alla klubbar. Parker kommer gå – men vart?

Sannolikhet: 4

FAKTA

Sannolikhet att spelaren byter klubb

5: Bekräftat

4: Flyttar – frågan är bara när och var?

3: Kanske, kanske inte? Det är här vi hittar de bästa sillyryktena

2: Nej hörni, här krävs det något extra om det ska gå i lås

1: Aldrig, bara ännu ett galet sillyrykte.

Transferfönstret, Europa:

Håller öppet i två månader från och med den förste juli till den sista augusti.

Sverige:

Svenska sommarfönstret är bara öppet i en månad. Nytt för i år är att det svenska fönstret är framflyttat en månad till att gälla under hela augusti månad.

För att en spelarförsäljning ska kunna ske behöver det köpande lagets fönster vara öppet medan klubbarna kan sälja året runt.

ARTIKELN HANDLAR OM