Tevez hyllades i Boca-tröja - diskuterade framtiden

Silva vädjar till City-ägarna att övertala anfallaren

Foto: AP
Tevez fastnar på bild med sin dotter på Boca Juniors match. Frågan om hans framtid är vidöppen.
FOTBOLL

Carlos Tevez framtid är alltjämt en av de hetaste snackisarna i England. Och här är framträdandet som knappast minskar spekulationerna. I söndags var han hemma i Buenos Aires – och hyllades i en Boca Juniors-tröja.

Den 27-årige anfallaren har varit tydlig med att han saknar sin familj i den argentinska huvudstaden och Boca Juniors, klubben Tevez spelade tre säsonger i och som ligger honom väldigt varmt om hjärtat, har inte gjort någon hemlighet av att man vill ha tillbaka honom så snart Tevez är redo för en hemflytt.

I söndags kom Manchester City-spelaren hem för att se Boca slå Newell's Old Boys i ett hett prestigemöte och hyllades inför matchen av sin gamla hemmapublik i en Boca Juniors-tröja, skriver Daily Mail. När skyttekungen i förra veckan tackade nej till en flytt till Juventus, med en lön som skulle matcha den han har i City, hoppades Manchester-klubben att han skulle välja de himmelsblå även nästa säsong.

”Gjort enorm skillnad”

Men under helgen ska han återigen ha diskuterat framtiden med sin familj i Buenos Aires, en familj han vill komma närmare.

Lagkamraten David Silva ska återigen ha vädjat till Manchester Citys ägare, Abu Dhabi-gruppen, att övertala 20-målsskytten att stanna i sommar.

- Jag vill att Tevez stannar av den anledningen att han är en superb spelare. Han har gjort en enorm skillnad i Manchester City, säger Silva enligt Daily Mail.

Carlos Tevez har gjort sex säsonger i Premier League.

ARTIKELN HANDLAR OM