Familjen väntar fortfarande på biljetter till Barcelona - United

Biljett.nu har inte levererat trots att betalningen gjordes för en månad sedan

Foto: Andreas Bardell
Från vänster på bild: Mikael Hedström, Lena Hedström och Andreas Hedström
FOTBOLL

Biljettnu.se var i blåsväder vid konserten med Bruce Springsteen.

Nu kan det vara dags igen.

Familjen Hedström är inte ensamma om att sitta och vänta på fotbollsbiljetter till mötet mellan Barcelona och Manchester United.

Med bara en dag kvar till match har inga biljetter dykt upp.

– Jag är både besviken och upprörd, säger Andreas Hedström.

Två av världens största fotbollslag ska spela match i Göteborg på onsdag. Trycket efter biljetter har varit stort och familjen Hedström är en av dem som ville vara ute och köpa biljetter i tid.

– Vi valde biljettnu.se eftersom att de skulle släppa biljetterna före Ticnet och dessutom skulle man vara garanterad biljett, säger Lena Hedström.

Hon fick en bekräftelse på mejl att fem biljetter hade bokats i kategorin "bra sittplats" och den femte juli betalade Lena fakturan på 4665 kronor till biljettnu.se.

”Blåsta på biljetterna”

Det har nu gått över en månad och under den tiden har inga biljetter dykt upp. Istället har familjen Hedström kunnat läsa om misstagen som biljettnu.se gjort vid konserten med Bruce Springsteen.

– Hade jag vetat det innan jag bokade mina fotbollsbiljetter så hade jag aldrig bokat hos dem. Så fort jag fick veta det så berättade jag för min son Andreas att det fanns risk att vi blivit blåsta på biljetterna till fotbollen med, säger Lena.

Andreas är den som är mest fotbollsintresserad i familjen och han hade verkligen sett fram emot matchen.

– Det är skittråkigt. Vi har inte sett skymten av några biljetter, jag kommer bryta ihop, säger han.

”Jag vill ha ett besked”

Vid beställningen av biljetterna står det i mejlet att leverans kan dröja vid stor efterfrågan men att de kommer senast samma vecka som evenemanget.

Men med tanke på misstaget vid konserten och det faktum att matchen är om en dag så väntar flera människor på besked.

– Det går inte ringa dem och ingen svarar på mejl trots att jag skickade ett förra veckan och även i går. Jag vill ha ett besked. Finns det biljetter eller inte? Vi har inte kunnat planera något på grund av detta och oron är stor, säger Lena.