”Har ingen respekt för fansen”

Men Lionel Messi är besviken på organisationen

Foto: Reuters
Lionel Messi.
FOTBOLL

Lionel Messi, 26, ställde in en välgörenhetsmatch.

Det får arrangören att rasa mot världens bästa fotbollsspelare.

– Har ingen respekt för fansen eller den här marknaden, säger Todd Graham, vd för El Padrino, som sponsrade arrangemanget.

”Jag är besviken över organisationen i Los Angeles”, skriver Messi på sin officiella Facebook-sida.

Lionel Messi och flera andra fotbollsstjärnor reser runt i världen och spelar välgörenhetsmatcher. I tisdags vann argentinarens ”Messi and Friends” med 8-5 mot ”Rest of the World”. I det förlorande laget spelade Messis nye lagkamrat Neymar och bjöd på ett klassmål.

Tanken var att ”Messi and Friends” skulle spela en ny välgörenhetsmatch i dag. Men 26 timmar innan matchen, då Messi inte ville delta, valde man att ställa in.

Messi besviken på organisationen

Todd Graham, vd för El Padrino, som är en av sponsorerna för evenemanget är rasande.

– Efter att ha försökt att övertyga Lionel Messis representanter i flera timmar, så är det tydligt att de inte har någon respekt för fansen och den här marknaden, säger Graham till Los Angeles Times.

Messi har lämnat en kommentar på sin officiella Facebook-sida.

”Jag är besviken på organisationen vid välgörenhetsmatchen i Los Angeles. Jag ville verkligen vara med där och njuta, precis som jag har gjort i Peru och Colombia. Det här projektet är gjort för fansen, och det är därför jag är väldigt besviken på organisationen. En stor kram till alla de som visade sitt stöd och tack för allt”, skriver Messi.