Svaret på ryktet om Zlatan: Ett skratt

Senaste klubben: ”Uppskattar hans fantastiska talang”

Foto: Foto: Bildbyrån
FOTBOLL

Juventus blev senaste klubb att kopplas ihop med ett bud för Zlatan Ibrahimovic.

Uppgifter som skrattas bort av klubben.

– Det är fantasifull idé, säger klubbdirektören.

Foto: AP
Marotta.

Italiensk press vägrar att ge sig vad gäller Zlatan Ibrahimovics framtid. I går rapporterade Turin-baserade tidningen Tuttosport att Serie A-jätten Juventus planerar ett bud för PSG-stjärnan.

Zlatan skulle i så fall ha varit ett ytterligare ett led i satsningen mot en Champions League-titel, där den italienska klubben lottades in i en mardrömsgrupp bestående av Manchester City, Sevilla och Borussia Mönchengladbach i går.

”Värdiga av Juventus”

Men när Juventus klubbdirektör Giuseppe Marotta konfronteras med uppgifterna skrattar han, enligt football-italia.

– Det är en fantasifull idé, han är absolut inte en spelare vi tittar på. Med det sagt uppskattar vi hans fantastiska talang och professionalism. Jag förnekar uppgifterna å det kraftigaste, säger Marotta.

Däremot bekräftar Marotta att ”Juve” alltjämt letar efter en sista förstärkning innan dess att transferfönstret stänger.

– Det är inte enkelt att hitta spelare som är värdiga av Juventus. Det är inte en fråga om pengar, utan snarare att hitta en spelare som kan ge oss det vi behöver. Just nu kanske det inte finns några sådana spelare på marknaden.

Zlatan spelade för Juventus mellan 2004 och 2006. Denna sommar har han i huvudsak kopplats ihop med en flytt till Serie A-konkurrenten AC Milan.