”Hört att Zlatan vill komma till Arsenal”

Klubbikonens uttalande får fansen att drömma

Foto: SKY SPORTS
FOTBOLL

Ny dag, nya rykten om Zlatan Ibrahimovics framtid.

Nu tar Arsenal-ikonen Thierry Henry bladet från munnen.

– Jag har hört att Ibra vill komma hit, säger han.

Foto: TT

På fredagen basunerade franska huvudstadstidningen L’Equipe ut att Manchester United kommer försöka värva Zlatan Ibrahimovic i sommar.

Ett av många rykten som tagit fart på senare tid, inte minst efter att ”Ibra” gått ut och flörtat med Premier League och sagt att ”ligan alltid varit attraktiv för honom”.

”Har hört det”

Men det är inte bara United som uppges jaga den 34-årige svensken, vars kontrakt med PSG går ut i sommar. Även Arsenal har nämnts som en kandidat och tidigare i veckan uppgav Daily Telegraph att Zlatan själv ser ”Gunners” som en potentiell lösning.

Nu kastas mer vatten på kvarnen.

Arsenal-legendaren Thierry Henry påstår att han ”har hört att Zlatan vill komma till Arsenal”. Det är i tv-magasinet ”Soccer AM” som fransmannen slår på den stora trumman. Men han påpekar också att det kommer handla om var Arsenal slutar i tabellen.

– Vi måste först och främst komma topp fyra och nå Champions League, för att kunna locka den typen av spelare. Frågan är vem vi kan köpa? Vem är tillgänglig? Vad jag har hört så vill Zlatan komma hit, säger Henry.

”Gjort det bra”

Han drar sig dock från att stöta sig med sin landsman, Olivier Giroud.

– Giroud har gjort det bra under stora delar av säsongen. Nu har han haft det lite tyngre på senare tid, men jag hoppas att han studsar tilllbaka igen, säger Henry.